AT MilieuAdvies mobielvriendelijk

Met ingang van deze week is AT MilieuAdvies.nl mobielvriendelijk. Dat wil zeggen dat de site op iedere smartphone snel, goed leesbaar en gebruiksvriendelijk is. Dat betekent niet alleen een breder en frequenter gebruik, maar ook een hogere score in de zoekmachines!

Te kleine letters, nauwelijks leesbaar. Weinig ruimte tussen links, wat het lastig maakt om met je vinger op de juiste link te drukken. Een te brede site zodat je horizontaal moet scrollen. Vertragende software. Iedereen met een smartphone herkent het en heeft er een hekel aan: het zijn de zogenoemde ‘niet mobielvriendelijke’ sites die gelukkig tegenwoordig steeds zeldzamer worden. Want de huidige gebruiker surft vaker mobiel en wil op iedere plek snel en gemakkelijk informatie kunnen vinden. Daar heeft ook Google, als belangrijkste zoekmachine, op ingespeeld. Want websites die niet goed werken op mobiele apparaten, verschijnen als u zoekt met de mobiele telefoon al enige tijd minder prominent in de zoekresultaten. Mobielvriendelijke sites scoren automatisch hoger.

Door de geheel nieuwe, frisse mobielvriendelijke atmilieuadvies.nl eindigt de site hoger in de zoekcriteria en is makkelijker te vinden. Het scrollen en zoeken binnen de site gaat handig en snel. Zoals u zult merken, is het niet meer nodig om te ‘zoomen’. De tekst is groot genoeg, de inhoud past perfect op het scherm en de knoppen en koppelingen zijn groot en opvallend en ze liggen ver genoeg uit elkaar om er comfortabel met de duim of wijsvinger op te drukken. Bovendien gebruikt de huidige site alleen software die door alle mobiele operating systems wordt ondersteund.

Dat maakt de toch al professionele AT MilieuAdvies site nog een stukje gebruiksvriendelijker. Bovendien vindt u ondertussen alle informatie over AT MilieuAdvies op de site. Zo krijgt u informatie over de werkzaamheden die AT MilieuAdvies uitvoert op het gebied van (water) bodem en milieu. Waaronder een kwaliteitsonderzoek van de waterbodem, een verkennend bodemonderzoek, of informatie over de aanvraag van een milieuvergunning. U kunt vrijblijvend een offerte opvragen. Actuele milieu informatie ontvangen of contact opnemen. Bent u geïnteresseerd in certificeringen, dan kunt u hier kezen aan welke certificeringen AT MilieuAdvies voldoet. Tot slot: vergeet u niet om u in te schrijven voor onze updates zodat u altijd op de hoogte bent van nieuwe wetswijzigingen en ontwikkelingen binnen AT MilieuAdvies.

 

 

Neem gerust contact met ons op