Vacature: gecertificeerde veldwerker (water-) bodemonderzoek (1fte)

Heb jij ervaring in milieukundig bodemonderzoek? En ben je toe aan een nieuwe werkomgeving waarbij zelfstandigheid in je werk belangrijk is? Reageer dan op de functie van gecertificeerde veldwerker bij AT MilieuAdvies en ontdek hoe prettig werken in een hecht team kan zijn.

Wie zijn we?

AT MilieuAdvies B.V., gevestigd aan het Lopikerplein 2 te Schoonhoven, is een landelijk werkend milieuadviesbureau gespecialiseerd in bodemonderzoek, waterbodemonderzoek en partijkeuringen grond. Sinds de oprichting van het bedrijf in 1998 heeft AT MilieuAdvies een uitstekende naam en goede marktpositie opgebouwd, met name in de Randstad. Wij werken voor gemeenten, waterschappen, aannemers, projectontwikkelaars en particulieren.

AT MilieuAdvies:

• biedt multidisciplinaire onderzoeken conform de actuele richtlijnen, werkprotocollen en wet- en regelgeving die leiden tot betrouwbare resultaten en adviezen;
• levert een bijdrage aan een duurzaam bodembeheer;
• streeft naar langdurige relaties met zowel klanten als toeleveranciers;
• is een aantrekkelijke werkgever en geeft medewerkers de ruimte zich verder te ontwikkelen.

Momenteel hebben wij binnen ons team van 6 medewerkers een vacature voor:

Gecertificeerde veldwerker (water-)bodemonderzoek

Waaruit bestaan jouw werkzaamheden?

Als gecertificeerde veldwerker weet jij hoe je goed milieukundig bodemonderzoek uitvoert. Je bent erkend voor de onderstaande protocollen en hebt hier aantoonbare ervaring mee. Je kent het klappen van de zweep omtrent uitvoering van (water)bodem- en asbestonderzoeken en partijkeuringen. Je hebt je eigen veldwerkvoertuig en regelt zelf het voorraadbeheer. Je werkt graag samen met collega's op kantoor en je koppelt je bevindingen in het veld schriftelijk, digitaal en mondeling terug.

Wat vragen we van jou?

• je bent erkend voor tenminste één van de protocollen 1001, 2001, 2002, 2003 en/of 2018;
• je werkt zelfstandig en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
• je gaat nauwkeurig te werk en communiceert helder;
• je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring.

Bij AT MilieuAdvies zijn de lijnen kort en staat teamwerk voorop. We vinden het belangrijk dat collega’s zich verantwoordelijkheid voelen voor hun werk. Bij deze veelzijdige functie hoort een marktconform salaris en bijbehorende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Geïnteresseerd?

Stuur jouw CV en motivatie naar Pieter Schotanus: pieter@atmilieuadvies.nl
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen via 0182 384977.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.