Over ons

Een helder antwoord op uw milieuvraag

AT MilieuAdvies B.V. is een onafhankelijk milieuadviesbureau. Sinds 1998 werken wij met veel plezier voor gemeenten,
waterschappen, aannemers, projectontwikkelaars en particulieren. U krijgt bij ons een helder en duidelijk antwoord op uw milieuvragen.

Wie doet wat?

Onze collega’s denken graag met u mee en weten welke weg u het beste kunt bewandelen. We stellen ze graag aan u voor: 

Patrick Blom – projectleider

Patrick Blom


Patrick gaat elke dag met plezier naar zijn werk. De projectleider, die onlangs zijn 12,5 jarig jubileum bij AT MilieuAdvies vierde, houdt zich bezig met: offertes maken, veldwerk voorbereiden, mengmonsters inzetten, rapporteren en kwaliteitsmanagement. De collega’s roemen zijn punctualiteit. Patrick vindt dat elk project weer anders is: dat maakt het werk leuk en houdt je geest scherp. Ook de goede onderlinge sfeer draagt volgens hem bij aan zijn werkplezier.

Brenda Bloemendal - secretariaat

Brenda Bloemendal


Brenda Bloemendal bestiert het secretariaat, zij heeft - nu de kinderen groot zijn -weer tijd om deel te nemen aan het arbeidsproces.  Als enige vrouw binnen AT MilieuAdvies heeft ze een uitzonderlijke positie, maar dat is ze wel gewend. Vroeger werkte ze in de transportsector; een mannenwereld bij uitstek. Grote kans dat je Brenda aan de lijn krijgt als je ons belt. Verder regelt ze de administratie en ondersteunt ze de collega’s waar nodig. 

Antoine van Groeningen – projectleider

Antoine van Groeningen


Als specialist in waterbodemonderzoek en partijkeuringen werkt Antoine veel samen met aannemers. Zij zijn immers vaak het aanspreekpunt van onze opdrachtgevers: de gemeenten en waterschappen. Zorgen voor vlotte doorloop van projecten en heldere communicatie met de klant vindt Antoine belangrijk. Want als de opdrachtgevers tevreden zijn, is Antoine dat ook! Gelukkig zit dat - met zijn bijna 20 jaar ervaring bij AT MilieuAdvies – wel goed.

Mario van Kooten – geregistreerd veldwerker/boormeester

Mario van KootenAls boormeester is Mario 80% van zijn tijd buiten, vaak in de natuur. Heerlijk vindt hij dat: buiten werken met elke keer een ander uitzicht. In zijn 9 jaar bij AT MilieuAdvies heeft hij zo’n beetje alle voorkomende veldwerkzaamheden bij grond- en waterbodem uitgevoerd. Dat is een groot voordeel van een klein bedrijf: het werk is heel divers. Sterke punten? Nauwkeurigheid en brede kennis. Volgens zijn collega’s is Mario is altijd goed gemutst. Vraag hem hoe het gaat en hij antwoordt steevast: “Goed hoor!”

Werken bij onze organisatie?

Wij zijn voortdurend op zoek naar mensen die bij ons willen werken. Zo hebben we regelmatig vacatures voor veldwerkers. Dit kan met en zonder ervaring.
Bekijk hier bijvoorbeeld onze vacature voor junior veldwerker. Heb je al ervaring? Lees dan de functie voor gecertificeerde veldwerker en neem contact met ons op.

AT MilieuAdvies verzorgt bodemonderzoek, partijkeuringen en waterbodemonderzoek

Wij zijn met milieu advies actief op de volgende gebieden:

Meer informatie

Wilt u meer weten? Kijk ook eens bij onze Vraag en Antwoord-pagina, daar vindt u antwoord op veel gestelde milieu onderzoeksvragen.
Heeft u een specifieke vraag over waterbodem- of bodemonderzoek, een partijkeuring grond, het inmeten van (kadastrale) perceelgrenzen via gps of bijvoorbeeld volumebepalingen van baggerdepots (06gps)? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of een gesprek. Wij helpen u graag!

Vraag vrijblijvend een offerte aan