Partijkeuring Grond

Een onderzoek naar de milieuhygiënische kwaliteit en toepassingsmogelijkheden van een partij grond in het kader van Besluit Bodemkwaliteit: dat is 'Partijkeuring grond'. Dankzij de specialisten bij AT MilieuAdvies weet u snel grondkwaliteit en toepassingsvoorwaarden.

Monsterneming voor partijkeuring grond

AT MilieuAdvies is een door VROM aangewezen erkende instantie voor monsterneming ten behoeve van partijkeuringen grond. AT MilieuAdvies werkt volgens het 'Besluit Bodemkwaliteit' (beeld: het bijbehorende kwaliteitskeurmerk) dat alleen mag worden gebruikt als monsterneming (en analyses) heeft plaatsgevonden volgens het accreditatieprogramma AP04-M of het VKB-protocol 1001. AT MilieuAdvies werkt sinds 1998 in deze sector en bouwde sinds die tijd een enorme kennis, expertise en netwerk op. Daarnaast is kwaliteit gegarandeerd door het stipt werken volgens de procedures.

Gedurende het gehele traject heeft u een vast contactpersoon binnen AT MilieuAdvies voor vragen, informatie en advies. Korte lijnen maken snel en efficiënt werken mogelijk. AT MilieuAdvies biedt een compleet pakket op het gebied van (water)bodemonderzoek, milieuadvies en sanering.

Meer weten over de bodemkwaliteit met een partijkeuring?

Neem gerust contact met ons op. Ook kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. 

Vraag vrijblijvend offerte op

 

AT MilieuAdvies: grondig tot op de bodem.