Toezicht baggerwerkzaamheden

Specialist voor het toezicht op baggerwerkzaamheden nodig? Wij beschikken over de ervaring, de expertise en de capaciteit om u daar goed mee van dienst te kunnen zijn. AT MilieuAdvies is de specialist waar u naar op zoek bent. Wij voeren zowel kwalitatieve  als kwantitatieve onderzoeken van de waterbodem uit, wat betekent dat wij tevens goed toezicht op baggerwerkzaamheden kunnen houden. Wij verzorgen graag de directievoering voor de werkzaamheden waar het u om gaat, zodat u dit uit handen kunt geven aan ervaren professionals.

Directievoering en toezicht op uitvoering

Wij verzorgen de directievoering en zorgen er binnen het toezicht op baggerwerkzaamheden voor dat wij de uitvoering van het werk en de naleving van het baggerbestek nauwlettend in de gaten houden. Elementen waar wij ons op richten zijn bijvoorbeeld de vergunningsvoorschriften in de specifieke situatie, net als aspecten met betrekking tot de veiligheid en ARBO-wetgeving. U kunt rekenen op het volledige toezicht op baggerwerkzaamheden, waarover wij u uiteraard helder kunnen rapporteren.

Toezicht baggerwerkzaamheden en bijhouden logboek

Tijdens het toezicht op baggerwerkzaamheden zorgen wij voor een helder logboek, waarin wij dagelijks zowel de werkzaamheden als de resultaten vastleggen. Wij bepalen de verwijderde baggervolumes en verzorgen de oplevering van het baggerwerk. Wij zijn uw ervaren specialist, wij beschikken over zowel de ervaring als de expertise om toezicht te kunnen houden.
Direct een afspraak maken voor toezicht op baggerwerkzaamheden of meer informatie ontvangen over onze werkwijze?

Neem contact op, wij zijn uw ervaren specialist met betrekking tot baggerwerkzaamheden en horen graag van u.

Vraag vrijblijvend offerte op